Våra lösningar

Utvecklingen av våra larm och lösningar finns i den erfarenhet vi får från våra kunder. På DataChassi larm vill vi erbjuda dig lösningar som är pålitliga och enkla att hantera såväl som att ge dig hjälp och assistans som löser dina problem att behålla det som tillhör dig.

DC Larm utgår ifrån vårt radarbaserade larm som aktivt skyddar din egendom och varnar för ovälkomna besökare innan brottet inträffar. Larmet placeras på utsidan av en containerdörr, byggbod eller liknande. DC Larm jobbar självständigt eller tillsammans med vår IR sensor och/eller vibrationsvakt som då bevakar objektets insida.

  • Punktmarkerar ett objekt så som en entreprenadmaskin, container, farmatank etc.
  • Varnar med ljud och ljus innan inbrott
  • Kamera och GPS
  • Skickar SMS inklusive bild och positionsangivelse till förangivet kontaktnummer
  • Av/på-styrning via mobiltelefon eller automatiskt

IR sensor kopplas ihop med vår Basenhet (DC Larm) som med fördel placeras inne i objektet. En DC Larm-lösning kan bestå av upp till fyra IR sensorer. Därmed har vi ett skydd både på utsidan såväl som insidan av objektet t.ex. en container, byggbod eller ett hus under uppförande.

Nyhet

Med avancerad teknologi och högt skydd mot störningar i miljön känner Vibrationsvakten tidigt av vibrationer som fortplantar sig i containerns väggar och tak. Vibrationsvakten kopplas till DC Larm som genom ljud och ljus “talar om” för obehöriga att avlägsna sig. Om det inte sker skickas ett sms till förbestämd mottagare med fotografi på vad som sker framför objektet vid larmtillfället.

Läs mer om Vibrationsvakten

Nyhet

En luckbrytare är, enkelt uttryckt, en strömbrytare som sitter innanför en lucka, en dörr eller liknande. Luckbrytaren är kopplad till DC Larm och när luckan öppnas larmar DC Larm med ljud och ljus och vill därmed ”tala om” för obehöriga att avlägsna sig. Om det inte sker skickas ett sms till förbestämd mottagare med fotografi på vad som sker framför objektet vid larmtillfället.

Ett blixtljus kopplat till vår basenhet. Lampan ger ifrån sig ett starkt, obehagligt blixtljus som försvårar för inbrott och “talar om” för obehöriga att avlägsna sig.

Spela videoklipp

Spela videoklipp

Ett slagskydd till vår basenhet. I tuffa miljöer bidrar slagskyddet till att skydda basenheten från slag och annan yttre påverkan.

För dig som har behov av ett larm men inte har tillgång till elektricitet har DC Larm nu en lösning.

Vi kopplar helt enkelt en solcell till ditt larm, så är din elförsörjning tryggad och du vet att larmet kommer att fungera – året om.

DataChassi Larm kan nu erbjuda dygnet runt service där vi bevakar, sorterar och prioriterar inkommande larm. En service för dig som vill avlasta din tid och inte själv vill hantera inkommande larm.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Få en kostnadsfri offert eller demonstration!

Våra larm och lösningar har som primärt mål att förhindra inbrott. Genom att DC Larm kan täcka objekt såväl  inom- som utomhus får våra kunder ett heltäckande skydd. DC Larm kan enkelt anpassas till kundens behov att skydda olika objekt. Genom att våra lösningar är enkla att montera och demontera kan dom lätt flyttas till nästa arbetsplats eller objekt.

Vill du ha mer information, en demonstration, en offert eller bara att vi kontaktar dig? Skicka ett meddelande genom kontaktformuläret så återkommer vi omgående.