DC Larm till entreprenadmaskin

Dieselstölder ökar enligt Brottsförebyggande rådet. Stoppa tjuven innan det är för sent med DC Larm till entreprenadmaskin.

0
Dieselstölder mellan januari och november 2022

Från problem till problemlösare

Utvecklingen av våra larm till entreprenadmaskiner finns i den erfarenhet vi får från våra kunder. På DataChassi larm vill vi erbjuda dig maskinlarm som är pålitliga och enkla att hantera såväl som att ge dig hjälp och assistans som löser dina problem att behålla det som tillhör dig.

Stoppa tjuven –
innan det är för sent

I takt med att stölder ökar i omfattning ökar betydelsen av att säkra diesel, gps-utrustning, lampor, maskindelar m.m. Vi utvecklar, tillverkar och säljer larm för entreprenadmaskiner. Våra larm är flexibla vilket gör det enkelt att installera och använda men och också att lätt att flytta med till nästa maskin. Det finns också möjlighet till integration med olika system såväl som säkerhetsföretag. Vi erbjuder installation, rådgivning, uppföljning och övervakning av larmets aktivitet m.m.

Teknologi

Unik radarteknik upptäcker och förhindrar inbrott innan det händer.

Flexibilitet

Enkel att montera, flytta och anpassas efter behov.

Service

Installation, rådgivning, uppföljning och övervakning av larmets aktivitet.

“Vi har som alla andra haft problem med dieselstölder och valde att pröva ett larmsystem från DC Larm för att se om det kunde hjälpa oss. Larmet monterades och efter ett par veckor var det dags igen. Larmet gick på natten och jag fick en bild i min telefon på en person som var på min maskin. Jag ringde polisen direkt och dom var snabba på att agera. De åkte ut till platsen och kunde gripa två personer. Det visade sig att de hade tömt ett par containrar på verktyg och slangat några maskiner på diesel. Min maskin var dock orörd tack vare larmet som hade skrämt iväg dem med ljud och ljus. Vi är jättenöjda med larmet och kommer installera det på fler av våra maskiner.”

Per Lagerkvist
Maskinist på Sanleg

DC Larm använder radarteknik för att förhindra inbrott. Genom ljud och ljus “talar vi om” för obehöriga att avlägsna sig. Om det inte sker utlöser larmet med ljud och ljus samt ett sms skickas till förbestämd mottagare med fotografi på vad som sker framför objektet vid larmtillfället.

Få en kostnadsfri offert för DC Larm till entreprenadmaskin!

Vill du ha mer information, en demonstration, en offert eller bara att vi kontaktar dig? Skicka ett meddelande genom kontaktformuläret så återkommer vi omgående.