DC Larm till container

Inbrottsstölder på byggarbetsplatser ökar enligt Brottsförebyggande rådet. Stoppa tjuven innan det är för sent med DC Larm till container.

0
Inbrottstölder på byggarbetsplatser 2020

Från problem till problemlösare

Utvecklingen av våra larm till containrar finns i den erfarenhet vi får från våra kunder. På DataChassi larm vill vi erbjuda dig containerlarm som är pålitliga och enkla att hantera såväl som att ge dig hjälp och assistans som löser dina problem att behålla det som tillhör dig.

Stoppa tjuven –
innan det är för sent

I takt med att stölder ökar i omfattning ökar betydelsen av att säkra utrustning, material, gods m.m. Vi utvecklar, tillverkar och säljer larm för containrar. Våra larm är flexibla vilket gör det enkelt att installera och använda men och också att lätt att flytta med till nästa container. Det finns också möjlighet till integration med olika system såväl som säkerhetsföretag. Vi erbjuder installation, rådgivning, uppföljning och övervakning av larmets aktivitet m.m.

Teknologi

Unik radarteknik upptäcker och förhindrar inbrott innan det händer.

Flexibilitet

Enkel att montera, flytta och anpassas efter behov.

Service

Installation, rådgivning, uppföljning och övervakning av larmets aktivitet.

”Efter flera inbrott och inbrottsförsök tröttnade vi och insåg att det var dags att göra något. Inbrott kostar stora pengar i driftstörning, material och tid. Vi har testat olika lösningar och fastnat för DC Larm. Ett objektslarm som fungerar i praktiken. Vi har nu monterat DC Larm på 6 containrar och fler av våra kollegor inom samma område har valt samma lösning. Vi har inte haft något inbrott sedan vi monterade DC Larm”

Kristina Viksten

Få en kostnadsfri offert för DC Larm till container!

Vill du ha mer information, en demonstration, en offert eller bara att vi kontaktar dig? Skicka ett meddelande genom kontaktformuläret så återkommer vi omgående.