DC Larm till container

Inbrottsstölder på byggarbetsplatser ökar enligt Brottsförebyggande rådet. Stoppa tjuven innan det är för sent med DC Larm till container.

0
Inbrottstölder på byggarbetsplatser 2020

Från problem till problemlösare

Utvecklingen av våra larm till containrar finns i den erfarenhet vi får från våra kunder. På DataChassi larm vill vi erbjuda dig containerlarm som är pålitliga och enkla att hantera såväl som att ge dig hjälp och assistans som löser dina problem att behålla det som tillhör dig.

Stoppa tjuven –
innan det är för sent

I takt med att stölder ökar i omfattning ökar betydelsen av att säkra utrustning, material, gods m.m. Vi utvecklar, tillverkar och säljer larm för containrar. Våra larm är flexibla vilket gör det enkelt att installera och använda men och också att lätt att flytta med till nästa container. Det finns också möjlighet till integration med olika system såväl som säkerhetsföretag. Vi erbjuder installation, rådgivning, uppföljning och övervakning av larmets aktivitet m.m.

Teknologi

Unik radarteknik upptäcker och förhindrar inbrott innan det händer.

Flexibilitet

Enkel att montera, flytta och anpassas efter behov.

Service

Installation, rådgivning, uppföljning och övervakning av larmets aktivitet.

”Vi har genom åren haft en del problem med containerinbrott och bestämde oss för att investera i DC Larms lösning till alla våra 25 containrar. Vi är mycket nöjda och har inte haft några containerinbrott efter det.”

ByggConstruct AB

Få en kostnadsfri offert för DC Larm till container!

Vill du ha mer information, en demonstration, en offert eller bara att vi kontaktar dig? Skicka ett meddelande genom kontaktformuläret så återkommer vi omgående.