Om oss

Kundreferenser

Datachassi AB genomför ständig uppföljning av kundernas uppfattning avseende produkterna och deras prestanda. Några kunders uppfattningar redovisas här:

 • ”Efter ett antal dieselstölder på våra maskiner ute på arbetsområdena tröttnade vi och började titta efter något sätt att skydda oss. Vi hittade på nätet vad Datachassi hade att erbjuda och bestämde att vi skulle prova ett DC Tankguard FIX system. Efter ytterligare stölder på de andra maskinerna bestämde vi att installera system på samtliga maskiner. Vi har inte blivit av med någon diesel därefter.”
  Lars Palmqvist, P. Schakt & Bygg Aktiebolag
  (Entreprenadmaskiner, Mälardalen och Stockholmsområdet)
 • ”När vi en morgon kom till garaget och upptäckte att ”buset” åter igen hade ”slangat” diesel från våra bilar tyckte vi att nu får det f-n vara nog så vi fick kontakt med Datachassi som visade ett larm system som vi tyckte kunde vara värt att prova. Efter lite tekniska problem i början har systemet fungerat bra och buset har inte hälsat på sedan installationen av DC Tankguard FIX på våra bilar. Systemets ljud och ljus signaler har en stor avskräckande effekt.”
  Bille Holmér, Pumbas Schakt & Transport AB
  (Entreprenadlastbilar, Stockholmsområdet)
 • ”Om man kör E6:an hela veckorna mellan Skåne och Oslo med ständiga övernattningar på avskilda parkeringsplatser eller ödsliga industriområden så blir man utsatt för dieselstölder eller godsstölder. Därför bestämde vi oss för att prova Datachassi:s system, DC Safelog i trailern och DC Tankguard FIX på dragbilen, för att se om det skulle hjälpa oss mot tjuvarna. Vi har inte haft en enda stöld sedan vi installera dessa system men vi har haft försök men de har blivit skrämda när larmet utlöste. Det ger en viss personlig trygghet i ensamheten.”
  Peter Persson, TP Logistik AB
  (Fjärrtransporter för DSV, södra Sverige och södra Norge)
 • ”Efter en ökad våg av inbrott och skadegörelse på vår konfektions transporter började vi söka efter en lösning med mobila larm för våra ekipage.  Vi kom då i kontakt med Tomas på Data Chassi som presenterade en bra lösning för våra transporter.  Vi är otroligt nöjda med DC Safelog som enkelt sköts med en app i mobiltelefonen.”
  Fredrik Berggren, BJ Support AB
  (Fjärrtransporter, syd och mellan Sverige)
 • ”Vi hade under en tid problem med godsstölder ur våra fordon som stod parkerade på inhägnat område i ett industriområde i en av våra större städer. I dialog med vårt försäkringsbolag beslutade vi oss för att prova en lösning från Datachassi AB, nämligen DC Safelog mobil larm. Efter det att vi börjat använda systemen upphörde stölderna varför vi rekommenderar att andra med motsvarande problem provar denna lösning.”
  Tomas Carlsson, Aron Carlssons Åkeri AB
  (Fjärr- och regionaltransporter för DHL, syd och mellan Sverige)